Workshops//

Geratel geeft workshops motorfiets onderhoud op verschillende niveaus zodat jij zeker, veilig en bekwaam op pad kan met je motor.

De workshops zijn voor iedereen die het leuk vindt meer bekwaam met hun motor te worden op het gebied van techniek.

Gegeven door Lucy van Ostade, een gediplomeerd monteuse welke onder andere werkzaam is geweest bij een Harley-Davidson dealer, een Ducati specialist en de Supermotorschool.

 

Soorten workshops:

– Basis workshop motorfiets onderhoud merk ongebonden.
– Vervolg workshop motorfiets onderhoud merk ongebonden.
– Basis workshop motorfiets onderhoud Harley-Davidson.
– Vervolg workshop motorfiets onderhoud Harley-Davidson.
– Masterclasses motorfiets onderhoud.
– Speciale workshops met gast docent.

 

Op deze website kan je alle informatie vinden omtrent deze workshops.

Lees meer informatie over de workshop die jou aanspreekt in de tabbladen.

Alle beschikbare data en aanmelden kan via AANMELDEN

Is er toch iets niet helemaal duidelijk, heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen, schroom niet en stuur me een mailtje op info@geratel.nl of vul het contactformulier in.

 

Nu hoor ik je denken, Lucy, monteuSE, een vrouw? Dat klopt. Ik ben een vrouw. Daar kan ik verder ook niks aan doen. Ik heb een enorme passie voor motoren en vind het prachtig om mensen hier een stukje van mee te geven. Ik ben namelijk van mening dat iedereen de basis kennis zoals deze bij de basisworkshop verteld wordt zou moeten beheersen.

Op de motor ben je kwetsbaarder dan in de auto en daarom is het belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent. Maar dan moet er wel iemand zijn die het je uit wil en kan leggen. Op internet is enorm veel te lezen en alles staat haaks op elkaar, wie moet je geloven? De dingen die ik vertel probeer ik zoveel mogelijk te baseren op feiten, geen meningen. Feiten zoals het ook geleerd wordt op de opleiding tot motorfietstechnicus. Natuurlijk zijn er meerdere wegen naar Rome en zegt iedereen altijd wat anders. Dan probeer ik ook meerdere wegen te laten zien zodat je na afloop zelf kan bepalen waar je voor kiest. Hou jezelf niet van de domme, daar word je niet slimmer van. Leer op een bepaalde manier te kijken (naar je motor),logisch nadenken. Dan is het allemaal heel simpel.

Dat ik een vrouw ben betekend overigens ook zeker niet dat de workshops lady’s only theekransjes zijn. Iedereen is altijd welkom bij mij (uitzonderingen daargelaten), mannen, vrouwen en alles daartussen.

 

Het is ook niet zo dat je je rijbewijs al moet hebben om mee te mogen doen. Het kan heel erg handig zijn als je al een hoop dingen over je motor weet zodat je, als je je rijbewijs hebt nergens meer aan hoef te denken en lekker kan gaan rijden. Maar ook jongens/meiden die wellicht de opleiding motorfiets techniek willen gaan doen en zich willen oriënteren of het überhaupt wel iets wat je leuk vindt.

 

De workshops worden (bijna) altijd gegeven in de werkplaats van Wheely Care, een motorzaak in Den Bosch. Neem ook eens een kijkje op de website van Wheely Care.
Is de locatie anders dan normaal staat dit er uiteraard duidelijk bij.

 

Bij deelname aan een van de workshops is het niet verplicht om met de motor te komen. Dit is handig (en leuk) zodat je direct kan controleren hoe iets bij jou motor zit en kan je vragen stellen over je motor waar we dan samen naar kunnen kijken maar is het weer er niet naar is dat niet nodig. Je hoeft dit ook niet perse op te geven. Wel is dit verplicht als je je motor hebt opgegeven als lesmotor voor de vervolg workshop. Deze moet dan aanwezig zijn.

 

Het is altijd een gezellige zondag middag met een maximum aantal deelnemers van 10, geheel verzorgd inclusief broodjes en drinken en na afloop een mooie goodie bag zodat de mensen die een eindje moeten rijden ook met plezier, veel nieuwe kennis, het nodige naslagwerk en zonder honger weer de terugrit kunnen maken.

Voor mannen en vrouwen tenzij anders aangegeven

Rijbewijs niet verplicht

Max. 10 personen per workshop

Tijd: 13:00 - 17:00 (kan uitlopen)

Koffie, thee, fris & lunch is inbegrepen en onbeperkt

Prijs: €79,95 incl 21% BTW

Locatie: Boksheuvelstraat 12A, 's-Hertogenbosch