Workshops//

Geratel geeft workshops motorfiets onderhoud op verschillende niveaus zodat jij zeker, veilig en bekwaam op pad kan met je motor.

De workshops zijn voor iedereen die het leuk vindt meer bekwaam met hun motor te worden op het gebied van techniek.

Gegeven door Lucy van Ostade, een gediplomeerd monteur (v) welke onder andere werkzaam is geweest bij een Harley-Davidson dealer, een Ducati specialist en de Supermotorschool.

 

Soorten workshops:

– Basis workshop motorfiets onderhoud merk ongebonden.
– Vervolg workshop motorfiets onderhoud merk ongebonden.
– Basis workshop motorfiets onderhoud Harley-Davidson.
– Vervolg workshop motorfiets onderhoud Harley-Davidson.
– Masterclasses motorfiets onderhoud.
– Speciale workshops met gast docent.

 

Op deze website kan je alle informatie vinden omtrent deze workshops, maar bijvoorbeeld ook over motorkeuringen.

Lees meer informatie over de workshop die jou aanspreekt in de tabbladen.

Alle beschikbare data en aanmelden kan via AANMELDEN

Is er toch iets niet helemaal duidelijk, heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen, schroom niet en stuur me een mailtje op info@geratel.nl of vul het contactformulier in.

 

Nu hoor ik je denken, Lucy, een vrouw? Dat klopt. Ik heb een enorme passie voor motoren en vind het prachtig om mensen hier een stukje van mee te geven. Ik ben namelijk van mening dat iedereen de basis kennis zoals deze bij de basisworkshop verteld wordt zou moeten beheersen.

En of je nu een man of een vrouw bent, dat geldt voor ons allemaal.

Daarom is iedereen welkom bij de workshops. Vrouwen en mannen, jong en oud komt met dezelfde reden naar een workshop, om je hobby nog mooier te maken door er een extra dimensie een toe te voegen. Zorgen dat je je motor begrijpt, ziet of er iets aan vervanging toe is, en dit misschien wel zelf doen.
Het mooie van de workshops van GERATEL is dat juist iedereen welkom is. De workshops zijn laagdrempelig en iedereen krijgt de tijd en ruimte om te leren wat hij of zij wil. Geen vraag is gek, stom of dom.
Misschien alleen als je hem niet vraagt.

 

Op de motor ben je namelijk kwetsbaarder dan in de auto en daarom is het belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent. Maar dan moet er wel iemand zijn die het je uit wil en kan leggen. Op internet is enorm veel te lezen en alles staat haaks op elkaar, wie moet je geloven? De dingen die ik vertel probeer ik zoveel mogelijk te baseren op feiten, geen meningen. Feiten zoals het ook geleerd wordt op de opleiding tot motorfietstechnicus. Natuurlijk zijn er meerdere wegen naar Rome en zegt iedereen altijd wat anders. Dan probeer ik ook meerdere wegen te laten zien zodat je na afloop zelf kan bepalen waar je voor kiest. Hou jezelf niet van de domme, daar word je niet slimmer van. Leer op een bepaalde manier te kijken (naar je motor),logisch nadenken. Dan is het allemaal heel simpel.

Dus nogmaals; Iedereen is welkom. Niet alleen man en vrouw maar ook jong en oud natuurlijk.

Het is dus ook niet zo dat je je rijbewijs al moet hebben om mee te mogen doen. Het kan heel erg handig zijn als je al een hoop dingen over je motor weet zodat je, als je je rijbewijs hebt nergens meer aan hoef te denken en lekker kan gaan rijden. Maar ook jongens/meiden die wellicht de opleiding motorfiets techniek willen gaan doen en zich willen oriënteren of het überhaupt wel iets wat je leuk vindt.

 

De workshops worden gegeven in onze eigen werkplaats in Schijndel.

Nieuwe molenheide 14a. Een mooie moderne werkplaats van alle gemakken voorzien waaronder een mooie Beta elektrisch hydraulische hefbrug maar ook ruimte om een broodje te eten.

Wil je eens komen kijken? We zijn elke donderdag avond vrij open voor vragen of gewoon een kopje koffie. Rij eens langs, staat de beachvlag buiten zijn we aanwezig.

 

Bij deelname aan een van de workshops is het niet verplicht om met de motor te komen. Dit is handig (en leuk) zodat je direct kan controleren hoe iets bij jou motor zit en kan je vragen stellen over je motor waar we dan samen naar kunnen kijken maar is het weer er niet naar is dat niet nodig. Je hoeft dit ook niet perse op te geven. Wel is dit verplicht als je je motor hebt opgegeven als lesmotor voor de vervolg workshop. Deze moet dan aanwezig zijn.

 

Het is altijd een gezellige zondag middag met een maximum aantal deelnemers van 10 (behalve special workshops, hierbij geldt een max. aantal deelnemers van 8), geheel verzorgd inclusief broodjes en drinken en na afloop een mooie goodie bag en certificaat van deelname zodat de mensen die een eindje moeten rijden ook met plezier, veel nieuwe kennis, het nodige naslagwerk en zonder honger weer de terugrit kunnen maken.

Voor mannen en vrouwen tenzij anders aangegeven

Rijbewijs niet verplicht

Max. 10 personen per workshop

Tijd: 13:00 - 17:00 (met uitloop tot 18:00)

Koffie, thee, fris & lunch is inbegrepen en onbeperkt

Prijs: €99,95 incl 21% BTW

Locatie: Nieuwe molenheide 14a Schijndel