Vervolg workshops//

Bij de vervolg workshop wordt er dieper ingegaan op alle onderdelen, alles wat je moet weten en kunnen als je zelf een beurt uit wil voeren of wil weten wat er nu eigenlijk allemaal wordt gedaan bij een beurt, wat wordt er precies gecontroleerd of vervangen en waarom.

We gaan de beurt precies zo uitvoeren zoals dit ook gedaan wordt in een motorzaak. Je krijgt hierbij een complete checklist mee welke we stap voor stap gaan volgen. Super handig (ook) voor thuis!

We zullen dan bij 1 motorfiets een complete beurt uit gaan voeren met alles wat daarbij komt kijken. Je leert dus sleutelen en met gereedschap omgaan. Het is dan ook de bedoeling dat jullie samen de beurt gaan uitvoeren.

Ook gaan we door middel van verschillende spel elementen vloeistoffen leren herkennen en je eigen krachten leren kennen, denk jij dat je een moer op het juiste moment vast kunt draaien of schuilt er een Hulk in je?

Hiervoor kan je ook je eigen motor opgeven waar we deze beurt bij gaan uitvoeren (let wel; eigen risico) de enige extra kosten zijn dan de gebruikte onderdelen. Wil je dit? Vermeld dit dan bij je aanmelding. Houd er wel rekening mee dat je motor dan zeker aanwezig moet zijn, weer of geen weer, aangezien ik onderdelen voor je heb besteld en we anders geen motor hebben om de beurt aan uit te voeren.

 

Na afloop van de workshop krijgt iedereen nog een mooie goodie bag mee naar huis gevuld met leuke producten en flyers met bijvoorbeeld korting, de certificaat van deelname, magazines etc. De tas is als het goed is gemakkelijk mee te nemen ook als je met de motor bent.

Bij deze workshop ga je gegarandeerd met vieze handen naar huis!

Wil je liever een privé vervolg workshop? Dat kan. Dan gaan we samen, met zijn 2en deze beurt uitvoeren. Je betaald dan voor de onderdelen en voor mij per uur. Hiervan krijg je achteraf een factuur. Hoe lang we bezig zijn is niet te zeggen vooraf. Dit is dan niet op zondag maar een doordeweekse dag, in overleg natuurlijk.

 

Zie je dit wel zitten? Stuur me een mail op info@geratel.nl of vul het contactformulier in.

Tijd: 13:00 - 17:00 (kan uitlopen)

Koffie, thee, fris & lunch is inbegrepen en onbeperkt

Soorten vervolg workshops: Merk ongebonden, Harley-Davidson en Triumph

Voor mannen en vrouwen tenzij anders aangegeven

Max. 8 personen per workshop

Prijs: €99,95 incl. BTW (Triumph €109,95)

Locatie: Nieuwe molenheide 14a Schijndel